Solcellsladdare

Jag tycker det är konstigt att det ntie skrivs mer om dom så här på sommaren. Hur smart är det tien att ha en liten laddare(ungefär samma siza som en iPod nano) i väskan så det bara är att plugga in mobilen när batteriet tryter? 

Allt detta är ju miljövänligt också eftersom solenergi aldrig tar slut, det är ju helt fantastiskt egentligen! Nej nu börjar jag låta lite väl nördig men jag blir väldigt imponerad av sånt här måste jag erkänna...

Jag skulle iaf ha mkt användning av en sådan när jg sover borta tex. Den kä'ndaste är kanske freeloader eller solio men dom är båda två ganska dyra, coolstuff.se har ett budgetalternativ som både är snyggt och smidigt. Det finner ni här. 

Den står med på min önskelista iaf!

tröjortröjor<3


Jag har verkligen en dille på t-shirtar med lite roligt nördigt tryck just nu. Detta är itne ens senaste inköpet, hittade två st på JC's killavdelning också.

Varför är det alltid på killavdelningen alla dom roliga tröjorna finns!?!?! Snart ska jag dra till hm's barnavdelning och köpa mig lite superhjälte strumpor/tröjor om jag finner det :) Det är nog mitt mål för dagen!

Tingeling

Vill ha!

Har redan nu börjat knåpa lite på min önskelista. Jag fyller år i november och det är lite drygt tre månader kvar men en lista, det har jag! 

Aldrig tidigare har jag varit så tidig med min önskelista, jag brukar slänga ihop något halvdant veckan innan ist. Nu har jag dock utnyttjat min mobil och så fort något poffat upp i huvudet har jag skrivit ner det på listan. Jag känner på mig att den kommer hinna växa en hel del på tre månader... Så här ser den iaf ut hittills:
  • Steel Series Siberia full-size headset, pink 
  • Extern hårddisk, främst för backup av bilder och sånt jag inte vill förlora
  • Minneskort på minst 2gb till mobilen
  • Nördtröjor <3333 
  • Kylplatta till min laptop
  • WoW playtime (kanske bara...)
  • Tunnt fodral till datorn, för attt undvika repor när jag tar den i någon annan väska än min laptopväska
  • Liten solladdare, ska läsa på lite berättar mer sen
  • Presentkort på game eller liknande(eller kanske diablo, funderar på att börja spela det)
  • Tatuering
  • Presentkort på SF
  • Presentkort på t ex JC, Carlings, HM, Gina Tricot, Vero Moda, 

Som ni ser är det VÄLDIGT mkt teknik prylar hittills. Ändå tycker jag inte att jag direkt saknar något idag men skulle så klart må ännu bättre om jag hade dom grejerna också ;) Tatuering är en rätt orealistisk önskning men jag har den ändå!

Ännu mer nördpyssel...


Dom där pärlorna är livsfarliga alltså!
Totalt beroende framkallande och dom borde bannlysas från köket där dom står så lättåtkomligt. 

"Förvaras utom räckhåll för alla över 14 år" borde det stå på burken. 

Idag utökade jag iaf min pärlfamilj med Pacman och två av hans små blip'ar! Den rosa blev snyggast då dom andra smälte lite snett och skit men den ska allt användas som halsband sen ska ni se! 

Det svarta konstiga ska föreställa en floppy... Failade lite eftersom jag inte hade några grå pärlor så fick ersätta det silvriga med blått ist >:

Maplestory


Nu har jag testat Maplestory som jag hört så mycket om. Det första man lägger märke till är den mangaliknande teckningen av figurerna, jag är itne så bra på sånt där men man ser iaf klart att det kommer från asien vilket var vad jag skulle komma till. Spelet kommer från ett spelföretag i Sydkorea (har jag för mig?) och det har väldigt mycket spelare i Asien. Dom öppnade mer nyligen servrar här i europa och nordamerica och antalet spelare ökar ständigt.

Jag hade ganska höga förväntningar på detta spel då jag känner så många killar som spelar det. Killar brukar ha bra smak i spel och jag har spelat spel med dom förr. Jag blev grovt besviken kan man säga. 

Det är ett gratisspel och är EXAKT som en gullig version av WoW. Istället för att springa runt som fula orcher och slakta skorpioner är du nu en söt liten figur med gnistrande ögon som klappar ihjäl små päron som föreställer "monster". Jag fattade upplägget direkt då jag är van vid WoW och fann skill points, quester och allt sånt väldigt bekant.

Jag stod till slut inte ut med den gulliga melodislinga som spelades om och om igen och alla små svampar som bet mig medan jag hoppade runt i den supersöta 2d världen. Jag loggade ut och tog ett rejält snack med killarna jag känner som nördar det. jag fick se dom "Värsta" monstren och höra några tafatta försök att försvara det fjantiga spelet.


Jag är säker på att det kan vara ett jätteroligt spel, man fastnar säkert lätt OM MAN ÄR NIO ÅR! Detta är ett toppenspel för yngre, själv är jag för förstörd av våldsamma spel att jag spyr av gulligullet och saknar det sprutande blodet när jag går in i maple världen.

Dagens skapelser!


Mitt pärlpyssel fortsatte idag och jag skapade tre st super mario svampar!

Den röda - Den klassiska svampen! The Mega Mushroom! vill du bli en jätte, prova då denna ;)
Den gröna - 1 up! Min gröna svamp har också vissa specialeffekter. Det vita på svampen lyser nämligen starkt rött/orange i mörkret! 
Den rosa - Jag är mycket väl medveten om att rosa svampar inte finns i marios värld men det här är Ft0's  värld. Vill jag ha en rosa svamp runt halsen då skapar jag en!

Pysseltajm!!


Jag fick ett ryck och kände verkligen för att pyssla. Spenderade nästan hela dagen med att sortera pärlor och göra dessa armband. När jag väl kommit igång finns det inget stop!;) 

Dom flesta har väll gamla pärlor hemma? Se vad ballt det kan bli!

Jag är itne rädd för färger och gjorde armbanden mest på skämt fast om jag någon gång känner mig riktigt svart och tråkig kan jag nog tänka mig att använda ngt av dom faktiskt :D Inte alla samtidigt dock, det skulle bli helt hysteriskt... sen vill man inte se emo ut heller, jag har dock alltid haft en crush på starka färger som går mot neon hållet... Som liten hade jag både en grön och en gul neon-färgad t-shirt som var favoriterna!

Nej nu ska jag masa mig ut och ta en springtur, bye!

Ny mobil!


Jag har nu lessnat totalt på min älskade w580, den har varit underbar MEN så kass kvalité. Verkligen jättekänslig och min mobil måste tåla en del. Jag tappar den flera gånger om dagen och smsar många tusen sms i månaden skulle jag tro. 28k sms har jag skjickat på den under ett år. 

#-knappen som man gör mellanslag med i sms la av för flera månader sen. Skärmen (som jag köpt ny en gång redan) är glapp så man får kämpa för att få se ngt, den är bara svart eller jättemörk annars. Men mobilen funkar. Jag kommer verkligen sakna stegräknaren och träningsprogrammen som var speciella för just den modellen.

Nu har jag då införskaffat en ROSA (!!!!!!) T700. Det är verkligen inte min stil med såna tjejiga saker men det var faktiskt enligt mig den snyggaste färgen, dom andra såg billiga ut på något sätt. Jag hade först kollat ut C510 men den mobilen är operatörslåst till tre och tre vill jag verkligen inte ha. Utan tele2/comviq skulle mina räkningar bli skyhöga! Så jag tog den näst bästa för mina behov, T700 :) 

Skriver mer om den imorrn, pussar!

Stolt NÖRD!

Pga smärta i min tå kan jag inte träna, den är svullen och skit. Träna är i princip mitt liv så nu känner jag mig som ett liteet fetto när jag sitter inne och geekar WoW hela dagarna.... Håller nu på och laddar ner maplestory, ett spel som väldigt många killar jag känner verkar spela. Tänkte kollla lite vad det är, man vill ju inte gå runt ovetandes. 

Sen blir det kanske en tripp till IKEA idag om jag får som jag vill. Älskar IKEA! Trängseln och stämning är bara så mysig.... Alla roliga små pryttlar är bara ett stort plus men inte huvudorskaen till varför jag gärna åker dit. Sen skadar det itne att mitt närmsta IKEA är IKEA barkrby och ligger vid en stor fin outlet med kläder...

Anyhow! Maxfps.se har REA så jag har bla klickat hem tröjan på bilden här! Jag har gått och kikat på den i månader och nu är den min <3333 
Glädjen är stor! Ge mig måndag.... Jag rekommenderar verkligen den sidan, dom har ALLT! Riktigt roliga kläder och prylar, mkt seriösa och bra datortillbehör också.

Som jag nämnt har jag en fet crush på nördkläder. Jag är en stolt nörd och vill gärna att resten av världen får veta det, helst vill jag få andra nördar att skratta lite också. Den här snyggingen blir perfekt <3 

Lite photoshop livar alltid upp!


När jag såg orginalbilden på benen blev jag själv chockad. Jag hade länge sett den redigerade och jag tyckte inte jag hade ändrat så mkt. Ändrade ljuset, kontrasterna och så men sjutton vilken skillnad det blir! 

Kolla på hur tråkig och grådassig den vänstra är och sen hur len, glansig och fylld med färger den högra är! Ja ibland fölrvånar jag mig själv. Photoshop är vverkligen ett extremt coolt program, du kan skapa så mycket i det! 

Är det bara jag som blir imponerad av sånt här eller`?

Mitt nästa headset?;)


Jag har en vana att förbruka headset ganska snabbt pga att jag:
  •  Springer ifrån datorn med headsetet på så det rycks sönder
  • Gnager sönder sladden när jag spelar och blir upphetsad(alltså vid en boss, inte upphetsad på något annat sätt..)
  • Tappar dom i marken hela tiden
  • Snubblar på dom när dom inte används och trampar sönder dom

Nu har iaf steel series sitt mest sålda gaming headset även i rosa. Lite kul med tjejiga nördprylar tycker jag, även om jag inte är något fan av rosa. Jag älskar dock färg så man kanske ska ta och kolla på det ltie ändå... Dock är dom inte gratis, fast inte jättedyra heller, men dyrt om man som jag är rätt klantig.

Mitt nuvarande headset(creative fatality) har dock hängt med förvånande länge, kanske för att jag tycker lite mer om det än dom tidigare och är lite varsam om mina bebisar. Nej nu börjar jag spåra, så fäst ärjag inte vid det. Ett rosa kanske skulle vara något ändå, jag skulle vårda det så bra jag kan!

Photoshop


Fick en tillfällig crush på photoshop igen... Gårdagen satt jag och klickade igenom lite olika tutorials, laddade ner nya snygga teckensnitt och penslar m.m. Sen bad min vän linus mig om en header för deras band, hans krav var MÖRK! Inte det lättaste då han inte gav mig ngt alls att gå på men då tänkte jag att jag kan testa lite av dom olika metallerna jag läst om. Aldrig gjort detta förut men en plåtbit blev det iaf!

Själv ogillar jag typsnittet, hade ett mkt snyggare men nej han ville ha det där :P

1 månads paus

Inte bloggat på en månad men så kan det gå! 
Har levt livet utan datorn och njutit av det fina vädret. Nu är vädret borta och därför sitter jag här...

Kan bjussa på en solbild så länge! 

Som ni ser ligger jag och solar med hörlurarna på. Jag har naturligtvis en bra förklaring också: jag ville lyssna på spotify!
Genom nogrann planering fick jag sladden att räcka från min  bärbara dator inne ut till min stol i solen. Självklart har jag inte min dator ute i solen, 

Ajja bajja!! 

Datorn ska vara inne i skuggan, borta från solljuset, tänk på det allihopa.

RSS 2.0