Teknik vs natur

Nu börjas det igen... Rivaliteten som aldrig tar slut :')
Naturarna påstår jämt att det är teknikarna som håller på med ettor och nollor och som bara sitter och leker med miniräknaren på fritiden, sanningen är att naturarna är dom som hivar upp miniräknaren så fort dom har lite tid över innan lektionen. Vi teknikare står mest och hänger läpp och gnäller över skolhelvetet och tänker ut möjligheter att "bli av"  med läraren.
Jag är bra kompis med många naturare och även många teknikare. Det som slår mig är att teknikarna är sjuuuuukt mkt latare! Naturarna är pepp på skola och så medan vi teknikare mest gnäller och gör minsta möjliga ansträngning. Dock kan man vara lika smart för det men pluggisstämpeln hör hemma hos natur. Punkt slut!

Ps3 slim!


Ja nu lanserar sony snart sin nya ps3 slim! Jag har aldrig varit sugen på en ps3 men nu när den är så liten och smidig kan tom jag tänka mig en... Hörde något om prissänkning på slim också vilket låter helt absurt, vem fan kommer köpa den stora då?xD

Något jag fortfarande inte riktigt kommer över med ps3:an är att den itne är kvadratisk, dvs detn går inte att stapla eller lägga saker ovanpå. Väldigt opraktiskt enligt mig som har ps2 och dvd + skivor i en hög... sen är spelen dyra också, emn det gäller alla nya spelkonsoller så det kan man itne gnälla över.


I did it, I did it again.

Idag var tydligen första dagen med ordinarie mattelärare. det upptäckte jag efter att jag missat gå in i klassrummet exakt och fick vänta utanför med 3 andra killar i en kvart. Mindre kul. Dock missade vi bara namnlekar men ändå inget bra första intryck. 3 av fyra lärare har jag nu gett ett dåligt första intryck alltså, fan vad livet flyter på...

Nu börjar den här bloggen handla om min skolgång istället för teknik så jag tycker vi byter ämne... Fördomar tex! Det är roligare.

Jag som tjej på teknik får ju en hel del höjda ögonbryn och kommentarer. Teknik är väll en av dom linjer som anses allra mest "manlig". det är rätt fånigt det där tycker jag. visst att det är många killar men en hel del tjejer är vi ju ändå. En fördoom som många har mot killar är att allt dom pratar om är spel och sport.

Denna fördom besannades dock senaste håltimmen efter datorkunskapen. Jag fastnade med tre killar som bara diskuterade spel och sen hockey, oh yeah!

Tagga inför skola...

Min förra vecka gick skit rent ut sagt. Gjorde bort mig totalt på persondatorer, den enda kurs jag såg fram emot.

Började med att jag kommer in i ett klassrum fyllt med killar som jag känner igen (inte helt oväntat). Jag skrattar och pratar ltie mkt kanske. Andra lektionen ska vi börja jobba och då inser jag att hårddisken jag fått inte fungerar. Får en ny och sätter igång med windows installationen. Märker att hårddisken är använd redan då jag glömde trycka f12. Får starta om datorn, kollar bort och glämmer f12 igen. Tredje gången trycker jag f12 men den är glapp eller ngt så misslyckas iaf. Fjärde gången trycker min granne f12 för glatta livet, jag kommer in men glömmer trycka på en knapp när jag sen skickas vidare. Femte gången (ni märker hur bra det går, jag har inte ens kommit till installationsvalen) trycker jag f12 oh i sista sekund kastar sig läraren fram(stått och bevakat mig då jag skrattat och svurit högt länge) och trycker på valfri knapp så datorn startas via cd istället för att slussa mig vidare till login direkt. Allt flyter på, förvånande nog, men sen skriker martin plötsligt "tryck esc!" dum som jag är trycker jag bara utan att ifrågasätta. Nästa gång kommer läraren fram och säger skarpt "tryck INGENTING" precis vid det tillfälle jag skulle tryckt på valfri knapp. Får börja om och sjunde gången klarade jag det.

När vi sedan ska hämta ut böckerna råkar jag häva ur mig "vilket år är det?" och läraren stirrar på mig. Sen blir jag tvungen att fråga om hans namn tre gånger innan jag hör och minns vad han säger. 

Hoppas dock jag kan återupprätta det nu, men första intrycket är ju iaf kört HAHA

Dåligt Blizzard!

Nu har det gått för långt tycker jag... Blizzard kör helt slut på WoW. Jag vet att dom tappat flera spelare med wotlk, iaf äldre spelare. Folk gillar inte att lvla och överge sitt bra gear för att gå upp tio lvlar och bygga ett nytt. Självklart vinner dom också spelare med varje expansion och all reklam men det är mestadels unga spelare. Jag vet inte...

Det blir inget bra spel enligt mig iaf. Det finns så många fler sätt att utveckla och förnya spelet än att höja maxlvl'n. Kan diskutera det här i en evighet men det ska ni slippa. Här är iaf en video med dom kommande nyheterna, jag har svårt att se det bra med dom:
 

RSS 2.0